Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα συνάντηση της Επιτροπής Κατοίκων την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη




Γείτονες, γειτόνισσες,

Μετά από τρία χρόνια κυβερνήσεων μνημονίων με καταλήστευση του λαού, με μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με 1,5 εκατ. άνεργους, με διάλυση της Υγείας και της Παιδείας, με κλείσιμο νοσοκομείων και παιδικών σταθμών, με απανωτά χαράτσια μέσω ΔΕΗ ή ή εφορίας, με κλείσιμο επιχειρήσεων, με μετανάστευση των νέων συνεχίζεται η ίδια κατάσταση. Η περίφημη  επαναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκαν προεκλογικά, αποδείχτηκε ένα ακόμη μεγάλο ψέμα, με σκοπό την εξαπάτηση των εργαζόμενων και της νεολαίας.
Είναι προφανές ότι η προσπάθεια φτωχοποίησης των εργαζομένων δεν έχει τέλος. Η τρόικα (Ε.Ε.-Ε.Κ.Τ.-Δ.Ν.Τ.), με την κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗ.ΜΑΡ.), ετοιμάζει μέτρα για να αρπάξει άλλα 11,5 δις ευρώ. Για να εξαφανίσουν όλα τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα, να καταργήσουν το πενθήμερο, να αυξήσουν τα όρια συνταξιοδότησης, να απελευθερώσουν τις απολύσεις, να ξεπουλήσουν το δημόσιο πλούτο της χώρας, να διαλύσουν τις ζωές μας.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Απέναντι σε όλη αυτή την προσπάθεια να μας τρομοκρατήσουν, απαντάμε με την οργάνωσή μας σε κάθε γειτονιά, με το δυνάμωμα των επιτροπών και των συνελεύσεων που δραστηριοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Δεν επιλέγουμε ατομικές λύσεις. Με το συλλογικό οργανωμένο ενωτικό αγώνα μας, με αλληλεγγύη μεταξύ μας, με την ενεργή μας συμμετοχή μπορούμε να νικήσουμε. Πρέπει και μπορούμε να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική των μνημονίων.

συνέλευση Κυριακή 30 Σεπτέμβρη στις 11:30
στο 6ο λύκειο Ν. Ιωνίας (Σαλαμίνος)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ – ΠΕΡΙΣΣΟΥ
epitropipefkakiaperissos.blogspot.com
e-mail: epitropipefkakiaperissos@gmail.com