Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ενημέρωση και αποφάσεις από τη συνέλευση της επιτροπής την Κυριακή 1/4


Στη συνάντηση της επιτροπής την Κυριακή 01/04 έγινε ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες της επιτροπής το τελευταίο διάστημα για:

· την εκδήλωση της επιτροπής από κοινού με την επιτροπή Καλογρέζας για την οικονομική κρίση και το χρέος.

· την παρέμβαση της επιτροπής στην παρέλαση της 25ης Μάρτη στη Νέα Ιωνία

· την επίσκεψη μελών της επιτροπής στο νοσοκομείο της Αγίας Όλγας στα πλαίσια της στήριξης των κινητοποιήσεων των γιατρών του νοσοκομείου ενάντια στις συγχωνεύσεις - κλείσιμο των νοσοκομείων της περιοχής μας αλλά και της καταβολής των δεδουλευμένων τους.

· την επίσκεψη μελών της επιτροπής μας στην εταιρία phone-marketing που βρίσκεται στην περιοχή μας στα πλαίσια της στήριξης των εργαζομένων της εταιρίας που βρίσκονται σε απεργία εδώ και μια περίπου εβδομάδα.

· τη συναυλία στήριξης του αγώνα των Χαλυβουργών που συνδιοργανώθηκε από κοινού με την Επιτροπή Αγώνα Καλογρέζας την Παρασκευή 30 Μάρτη.





Αποφασίστηκαν συνοπτικά  τα εξής:



1. Να βγει ψήφισμα συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους της Phone Marketing.
  
2. Παρέμβαση της Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τετάρτη 4 Απριλίου, στις 19:00, στο οποίο θα συζητηθεί, έπειτα από αίτηση της επιτροπής, η στάση της δημοτικής αρχής μετά από τα νέα δεδομένα σχετικά με το τέλος ακινήτων (μεταφορά στις ΔΟΥ κλπ).
 
3. Να παραστούμε ως Επιτροπή στην κινητοποίηση στα Κεντρικά της ΔΕΗ στην Χαλκοκονδύλη και μετά να πάμε με πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών, την Παρασκευή 6 Απριλίου στις 18:00.

4. Μετάθεση της κινητοποίησης που έχουμε αποφασίσει στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ορφανίδου, σε συνεργασία με άλλες Συνελεύσεις και Επιτροπές γειτονικών περιοχών, για μετά το Πάσχα.
 
5. Επίσκεψη στη Χαλυβουργία και παράδοση της Οικονομικής Ενίσχυσης που συγκεντρώθηκε από την Συναυλία, την Κυριακή 8 Απριλίου. Το ραντεβού μας είναι ώρα 11:00 έξω από το σχολείο

6. Να βγει ψήφισμα συμπαράστασης, ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική βία, με αφορμή το γεγονός του ξυλοδαρμού τριών Πακιστανών το απόγευμα της 25ης Μαρτίου στην Πλατεία Σημηριώτη.
 
7. Η επόμενη συνάντηση της Επιτροπής μας θα γίνει την Κυριακή στις 22 Απριλίου, εκτός απροόπτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου